Любовни талисмани. Как да го накарам да се влюби в мен?

Любовни талисмани. Как да го накарам да се влюби в мен?$(KGrHqNHJEIFJbuUsB1BBSd+CG5Mg!~~60_3

Без значение колко е важна кариерата на една жена , материалното богатство , доброто здраве , абсолютен комфорт и удоволствие на напълно земно съществуване , всеки от нас може да получи само един щастлив личен живот. Взаимност на чувствата , брака и майчинството – това са главните радости на нежния пол , така или иначе.

Но не всеки може да се срещне с бъдещия си съпруг по повелята на негово величество СЛУЧАЯ, небето или поради собствените си усилия. И тогава магията идва на помощ  Днес ще разгледаме  редица талисмани , способни да помогнат да привлечете любовта.
Каква е талисман ?
Много хора бъркат двете понятия : Талисман и амулет. На пръв поглед , това се равнява на едно и също нещо , но в действителност са налице значителни различия във функционирането на тези атрибути .
Така че, какво е амулетът ? Това е  нещо , което помага на собственика си за защита от негативни външни влияния , особено от магически характер. В допълнение, амулета неутрализира негативните емоции , чувства, импулси. Функциите на този атрибут са също да подобряват имунитета и устойчивостта към инфекциозни заболявания.

Какво е това талисман?$(KGrHqNHJEIFJbuUsB1BBSd+CG5Mg!~~60_3

A сега да разгледаме същността на талисманa . Той има за цел да подобри положителните черти на характера , като ги принуждава да работят за неговия собственик. Формира обстоятелствата , които максимизират разкрието на  потенциала, присъщи в нашата природа . Но  основната цел на носенето на талисман  е привличането на конкретни  неща ,  който собственикът иска да се облагодетелства.

Talisman$(KGrHqVHJCUFJ3wnq4PKBSd+CFb6eQ~~60_3
Можете сами да си направите талисман, да го поръчате за изработване специално за сав или да си го купите. Въпреки това, във всеки случай , при избор на конкретен талисман трябва да  разчитате на собствените си чувства. Да се дава предпочитание на определен талисман, само защото помага на всички или защото е с  много силна конфигурация  не е необходимо. Само вашата интуицията  е в състояние да даде правилния отговор на въпроса за избор на талисман на любовта.

След като заветната висулка е вече при вас е необходимо да я зареждате . Би било по-добре , разбира се, ако това е направено от професионалисти, но ако не желаете да се срещате с подобни хора а искате сами, можете да го направите. Можете  да зареждате талисмана от четири елемента: закопавате го през нощта в земята ,  след това го потапяте в чаша с вода ,следва поднасяне над горяща свещ  и в заключение – облейте с благовонни масла. През цялото време трябва да мислите за вашето желание .$T2eC16FHJGQFFh-JFmLlBSd+CIeGL!~~60_3

Или просто да вземе талисмана в ръцете си и прошепнете мечтата си , като се използвате сегашно време . Талисмана може да зареждате със слънчева и лунна светлина. Сложете го на врата си и го носете на нарастващата луна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: