Основни тенденции на круизните колекции за 2014 година

Основни тенденции на круизните колекции за 2014 година

12_8_6 13_7_6

В разгара на зимните разпродажби в магазините, вече можем да видим новите круизни колекции предвестници на новия сезон за 2014 година . Ето основните щрихи в новия курортен гардероб.

Круиз колекциите са адресирани не само за тези, който прекарват зимния студен сезон на Тропиците.  Магическите думи круиз и курорт дават измамно чувство на облекчение , глътка свеж въздух. Запознавайки  се с колекциите между сезоните , ние се включваме в нов кръг на модата –
прочетете съветите по отношение на дизайна , какви цветове , текстури и комбинации ще бъдат от значение в новия сезон – и по този начин направете крачка напред!

1. Розово$(KGrHqNHJEIFJbuUsB1BBSd+CG5Mg!~~60_3  $T2eC16FHJGQFFh-JFmLlBSd+CIeGL!~~60_3$(KGrHqVHJCUFJ3wnq4PKBSd+CFb6eQ~~60_3

versace, kenzo, alexander wang

Както обещаха, дизайнерите, романтиката идва като тенденция още преди идването на пролетта. Нищо чудно, че тонът в круизните колекции е определен от  чиста, наситена палитра розово без принтове и е  представен в почти всяка марка. Да не се превърнете в лекомислена кукла ще ви помогне вярно избрания тон, минималистичен кройка и дискретни аксесоари.

2.Тропически цвяетя

В новите междусезонни колекции царуват по лятно сочни принтове. Ярки, контрастни орхидеи, причудливи листа, пищни палми ще ви разкажат за бреговете на Амазонка или плажовете в Маями. Мащаба на принтовете както и тяхното изобилие може да се обясни с жаждата за летните дни.Outsource 4e884eac3ebcb416f74721e907615598

gucci,dior

3.Широки панталони

6c47d3faa332efde954aaf41dbadd0cd 7 11_11_8

moschino cheap & chic, gucci, emanuel ungaro

Панталони със свободна кройка се съчетават идеално както със сандали, така и с мокасини – едни от най-важните атрибути за круизния гардероб. Представени са в два варианта- със завишена талия или по-плътни, придаващи мек силует и явен спортен намек.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

 

4. Прозрачна дантела14_7_6 24d825ee6559401201c094534042e2cd

BALMAIN,givenchy

Не се срамувайте. Колекциите Cruise нагледно  ни убеждават да носим абсолютно бяла прозрачна дантела. Да, точно върху бельото! Обезкуражаващата откровеност на тъканите в съчетания с невидим бял цвят  изглежда провокативно и нежно.

5.Морска тематика$(KGrHqNHJEIFJbuUsB1BBSd+CG5Mg!~~60_3 Outsource

valentino,louis vuitton

Круиз — това е  море, вълни, кораб….. Именно с тази цел за асоциация модните марки отново и отново наблягат на морската тематика. През 2014 година отново ще са актуални контрасните райета, всички оттенъци на синьото в съчетания с бяло, златни копчета.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s