Къде е подходяща сафари роклята? Сафари рокля в офиса, сафари на среща, сафари на парти.. Как?

Къде е подходяща сафари роклята? Сафари рокля в офиса, сафари на среща, сафари на парти.. Как?images dzxx

Safari стил е създаден за ловци , туристи , изследователи , които претърсват просторите на тропическите страни . И това е определило основните му функции: практични цветове без маркировка , изобилие от джобове, за да имат всичко под ръка, естествена материя, която позволява на тялото да „диша “ ; комфортен силует , не ограничаващ движенията.И в този случай на естетическата страна се обръща много малко внимание.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!
Но в течение на времето, дизайнерите осъзнаха, че ако направят  малки корекции , съхранявайки основната концепция на този стил , това ще гарантира успеха и популярността в различни сфери на живота . Така се е появил така наречения градски сафари стил.

gfdgfd dd das
как да се носят рокли сафари

Е, днес сафари  роклята ще е подходяща не само за екскурзия или на разходка в парка . Тя може да се носи в офиса и по време на парти . Основното нещо – да се изберат  най- подходящите аксесоари към нея, и акценти  разбира се.

Обличаме сафари  рокля когато ….

– Отиваме на работа . През лятото , когато в офиса е  непоносимо горещо, но никой не отменя  дрес кода , въпреки метеорологични аномалии, сафари роклята ще е безценна. Ние предлагаме да се обърнетр внимание на модели в светли  цветове – например , бледо бежово, кремаво , пясък .

как да се носят рокли сафари

Задължително изискване за облеклото – средна дължина на роклята трябва да е инимум до коленете . Ръкавите – три четвърти. Неразделно допълнение – кожен колан . Само че трябва да бъде много елегантен модел колан – без груби тежки аксесоари. Прозрачни чорапи  или чоропогащници – задължителен атрибут на офис стил .

aa 4 1

Сандалите  нямат място в  офиса . Затова обувките трябва да са затворени,  бежови , черни или кафяви класически. Можете да избирате малка платформа – тя ще бъде по-удобна крака

Най- подходящ аксесоар е яркото шалче . Чантата – в цвета на обувките, класическа.
По време на парти . Рокли сафари могат безопасно да бъдат комбинирани с леопардов принт – ще подчертае  стила на изображението.

$(KGrHqVHJCUFJ3wnq4PKBSd+CFb6eQ~~60_3
с какво да облека рокля сафари

Само имайте предвид, че не трябва да бъде много а само като акцент на визията или най-много два елемента.  Това може да е чанта, балетни обувки , гривна ,очилата , но но е всичко накуп в тигров оттенък.
– На любовна среща

Опитайте се да поразите вашия фен с  сафари рокля до средата на прасеца или по-долу. Дългата пола – това е интрига , така че във вашата нова връзка ще бъде много по-вероятно да продължи. Ярък контрастен цвят колан- това е класика . Най-доброто нещо с тази рокля ще са ниски сандали.

сафари рокля за среща

Като опция  за обувките може да изберете и с висока платформа. От Препоръчителните аксесоари включваме  шалове , ярки мъниста или масивни гривни , дълги обеци .

 На разходка.

Едно от най -интересните решения за рокли и  туники в сафари стил . Те се характеризират с къси ръкави , или пълна липса на такива , както и  свободна кройка – т.е. талия  липсва . И това ги прави незаменими за а туристически екскурзии в града или летни дестинации .

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s