Аксесоари към коктейлната рокля, видове аксесоари към рокля за коктейл

9c1d9fc29c822c36bfba1d42c95adba7 c1a79fe29a3955cf7ac5a0f5ea2647c4Коктейлните рокли сами по себе си са доста лаконични . Това се отнася и до стила , плата, и цветовете. Но вие като истинска жена, разбира се, знаете, че шик и елегантност към всяко облекло носят най-вече аксесоарите. Едно и също нещо, в зависимост от дизайна , може да бъде лошо и за делови преговори и идеално за празнична вечеря.
Днес ще разгледаме как правилно да изберете аксесоари за коктейлна рокля, които да я направят да изглежда най-красиво и в същото време да са подходящи.

http://www.glezla.eu/

ba893fe8e4f792c8a313fe254bfebd27 94feb8f41d76eb40ce510b8069e64fc8
Коктейлната рокля се появява в САЩ по време на сухия режим, като форма на демократизирана вечерна рокля. С нея лесно е можело да се танцува чарлстон. Нейната дължина достига до коленете, и стил а е достатъчно практичен.

Като аксесоари към нея са считали малки чанти , портмонета , бродирани с мъниста , в които едва се побират най-необходимите вещи, елегантна шапка , обувки с каишки и ръкавици до лакътя.
Как да изберем аксесоари къмрокля коктейл аксесоари

Днес, обхвата на роклята за коктейл се е разширил значително, което доведе до голямо разнообразие от подходящи аксесоари към нея. Стила на коктейлната рокля е станал също много по-демократичен. Тези рокли се носят на партита, презентации, сватби, запознанства, нощни клубове и казина. Каноните на модата се отдалечха от монотонната цветова схема – все по-често коктейлните рокли са изработени от платове с цветни щампи. Използват се и различни материали.

Експериментирайки с рокли за коктейли, дизайнерите не забравят и украшенията към тях. Но все пак има правила, който е желателно да се спазват.
Украшения
Започваме с украшения за врат.

270427152594451127_9smBy6oz_f 249598004317876017_9lj2Sg8K_f 176695985349826838_hJ86MDdx_f0806

Тук ключова роля играе деколтето.
– За рокли с V-образно деколте ще бъде печеливша опция ако украшението повтори формата му. Например, еднин синджир с висулка, огърлица или близка форма. Подобна техника ще подчертае линията на гърдите и шията.
украси за коктейлна рокля

– Що се отнася до роклите с О-образно деколте, има правило , което работи: колкото по-скромно е деколтето, толкова по-ярко и по-голямо трябва да бъде украшението на шията.

украси за коктейлна рокля

– За коктейлни рокли с якичка или тип бюстиета удачен вариант за кръглите накити за врат.

Основното нещо, на което трябва да се обърне внимание е: орнаменти , висящи на врата – дали това е низ от перли , колиета, скромно колие – не трябва да се губят на фона на роклята . Ако те не служат като важен фокус, то не си струва да се слагат.

Има коктейлни рокли, които не се нуждаят от украса за врата . Това , например, са рокли с ярък декор в региона на врата и деколтето – например , воали, жабо, рокли с асиметрично деколте .

Classic коктейлна рокля няма ръкави. Поради това се препоръчва да се съсредоточите върху украсата на китката . Дали това ще е гривна или часовник е без значение . Основното нещо е, те да не са в противоречие с други части на вашето облекло .

Например , не слагайте неподходящи един с друг гривна и колан, или часовник, подхождащ на каишките на обувките. По-добре да се откажете от един от аксесоарите , отколкото да се привлече вниманието към такива различни детайли.

Е, ако успеете да комбинирате всичките си бижута в хармоничен ансамбъл , определено ще постигнете нужното внимание към себе си.

Съсредоточете се върху краката017m

Коктейлната рокля обикновено е къса, което изисква краката ви да са в дълги чорапи или чорапогащник. Дори ако на улицата е непоносимо горещо!
За светли коктейлни рокли изберете подходящи леки прозрачни чорапи с цвят на тялото, които са съчетани с цвета на кожата , а за тъмни – тънък черен чоропогащник . Дебели топли чорапогащници не са опция.12 JR6bhzbU_f

По-добре да се откажете от сандалите в ползва на затворените обувки с ток. Разбира се, идеалният е класически обувки на тънък висок ток. Но в зависимост от стила на обличане има и варианти. Например , някои модели изглеждат доста хармонично с обувки с платформа.

Цвета на обувките трябва да се съчетае с цвета на роклята . Тенденциите в последните години все повече и по-свободно тълкуват концепцията за съчетаване на елементи от дрехи помежду си .
Чанта8d59b38a0f7c8b297229efb563330f7b 034m
Практичната всекидневна чанта, побираща всичко, по-добре оставете вкъщи. Вземете една малка елегантна чанта: всичко необходимо, което да може да побере е – пари, мобилен телефон и червило.

Аксесоари за коктейлна рокля

Най-добър вариант е чантата да е клъкч, изготвен от кожа или плат, украсен с пайети и мъниста или напълно изчистен по форма и вид.
Най-важното е хартмонията на чантата с с общата концепция облекло.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s