Да помислим за образователните играчки

Да помислим за образователните играчки

Както знаем, образованието при децата започва още от най-ранна възраст. Детето първо се научава да държи предмет, да го подава, да рисува, да пише кратки думички и т.н.

Днес ще ви покажем играчки, изработени от дърво, които ще развият потенциала на вашето дете.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!
AliExpress.com Дървено домино с рисунки на животни. Детето ще се забавлява докато открива и сглобява частите . Цената му е около 15 долара с Безплатна доставка до България.
AliExpress.com Дървена кутия, пълна с различни дървени части с магнитчета. С тях детето може лесно да направи всякакви фигурни и да открие света на фигурите. Капака от едната страна е магнитна дъска, а от другата  е подходяща за писане с тебешир. Цената й е около 20 долара с Безплатна доставка до България.
AliExpress.com Мечтата на всяко момиченце – мини къща за нейните кукли. 3D модела е съставен от дървени части, които се сглобяват лесно по схема. При желание, частите могат да бъдат оцветени с темперни бои, които ще направят къщичката още по-красива и желана от детето. Цената й е около 35 долара с Безплатна доставка до България.
AliExpress.com Помните ли тези станчета? Не мисля че е имало момиченце, което да не е направило поне една черга на такова станче. Цената му е около 28 долара с Безплатна доставка до България.
AliExpress.com Образователен 3D пъзел за по-големи деца. В комплекта има включена поставка, която позволява след нареждане, пъзела да бъде поставен примерно върху ученическото бюро.
AliExpress.com Мини пиано за малките. Развива усета за музика и звук.  Захранва се с 3 броя стандартни батерии. Цената му е около 16-18 долара с Безплатна доставка до България.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s