Мода за едри жени есен-зима 2014-2015 година, Violeta by MANGO есен-зима 2014-2015

Мода за едри жени есен-зима 2014-2015 година, Violeta by MANGO есен-зима 2014-2015

Без-имени1

С всеки нов сезон модата става все по-демократична. Вниманието на водещите дизайнери все повече се съсредоточва към жените с пищни форми, което не е изненадващо, тъй като въз основа на статистически данни, повече от половината от жените на планетата носят по-голям размер дрехи и  не са манекени. За момичета  и дами ,носещи дрехи 46-48 и нагоре, дизайнерите организират индивидуални ревюта, на които показват как да се обличат дами с апетитни форми. Много дизайнери започват да се специализират в производството на облекло за пълни жени. Благодарение на усилията на марки като Mango, Asos, Елена Миро, Marina Rinaldi, Luisa Viola жените осъзнават, че пълнотата няма причина да се крие в огромни затворени дрехи. Напротив, избора на правилния стил на обличане, пола или панталон, можете да си представи фигурата в „благоприятна светлина“, да се скрият всички недостатъци и подчертаят  достойнствата. Така че, какъв вид на дрехи предлагат водещите дизайнери на дами с по-пищни форми през есенно-зимния сезон 2014-2015?

В тази статия предлагаме да видите една колекция на Violeta by MANGO есен-зима 2014-2015, като в няколко поредни статии ще разгледаме и други водещи моделиери, изработващи дрехи за едри жени.

Violeta by MANGO осень-зима 2014-2015

виолета1 виолета2 виолета3 виолета4

Испанската марка Mango е разработила специализирана линия за по-едри жени Виолета. Есен-зимния каталог за  2014-2015 година предлага на поклониците на модата plus size дрехи  в стил casual chic. Този стил е придобил популярност благодарение на своята гъвкавост и простота, защото е достатъчно лесно да се пресъздаде с помощта на класически тип панталони, палта oversayz, трикотажни пуловери, класически палта, модни рокли, дънки, ризи, панталони, класически и модерни шлифери. Цветовата схема на цялата колекция е доста неутрална и спокойна. Преобладават основните цветове като  син, пясъчни нюанси и тонове на каки. Въздържаната палитра доста хармонично се съчетава с  корал и сини нюанси.

виолета5 виолета6 виолета8 виолета9

Специално място в цялата колекция заемат  връхните дрехи, сред които можете да намерите якета и шлифери, кожени якета, кожени якета блокбъстър, парки,  плътно прилепнали палта, палта, якета. Интересно е и  разнообразието от цветове, форми и текстури.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Дизайнерите от Mango предлагат на жените с по-едри форми да използват модните трикотажни пуловери, пуловери, жилетки, украсени със скандинавски дизайн и едра плетка, въпреки наложеното твърдение, че едроплетените жилетки и пуловери правят дамите по-закръглени. Подобни дрехи изглеждат доволно сдържано, но са  стилни и подходящи за студения сезон.

виолета11 виолета10

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s