Как да се справим с килограмите след празниците? Изчистете тялото си от Новогодишните вечери! Втора част

ЕЛАТЕ НА СЕБЕ СИ – Втора част

10246420_761866513849055_6737226566981728342_n 10341426_761660650536308_5689380732256597523_n

Вижте първа част на статията

Връщайки се вкъщи или в хотелската стая трябва да почистите лицето си с наситено тоалетно мляко и овлажняващ лосион. Това ще помогне за премахването на мръсотията отвън, ще успокои и изглади кожата.
Ако е възможно, приложете хидратиращ маска (Masque Creme Hydratant, Payot; Precision, Chanel; Hydra Feel, YSL) или дебел слой от крем. Тези, които се страхуват да шокират любимия с мазен блясък (мъже го намерит отблъскващ), можете да сложат малко крем и след това когато е напълно погълнат от кожата – отново да нанесат.

7

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Най-добре е да полежите във ваната в продължение на 20 минути с маска на лицето си. Влажния въздух ще увеличи хидратиращияе фект. Освен това топлата вода с пяна ще облекчи умората в мускулите на тялото.

Изглед отстрани
Подуване, сенки, фини бръчки – очите са първите, които страдат от безсънните нощи плюс бутилката вино и дългото гледане на телевизия.
Ще помогнат отново маски за очи (включително и лепенки за очи Primordiale Optimum Yeux, Lancome; Benefiance, Shiseido; Progressif Anti-Rides, Carita), компреси, масаж и добри кремове. Гелове за отоци и тъмни кръгове най-добре съхранявайте в хладилник (техните компоненти са активни и при ниски температури). Подхранващите средства не обичат студено – ако ги сложите в хладилник техните мазни компоненти ще се втвърдят и трудно ще се нанасят.

 147904_63

Форсмажор
Ако не разполагате с необходимите продукти, можете да се обърнете към стари, но не е изгубили ефективността си техники.

Вземете две кърпи, ги потапяйте в два съда с топла и студена вода. Прилагайте ги една след друга на лицето си за 10-30 секунди около 5 пъти – кожата незабавно ще се освежи.

Лека нощ
В основата на добра форма без съмнение е съня. Можете да използвате всички съществуващи начини и средства за разкрасяване , но ако не спите достатъчно, резултатът ще бъде нулев. Само по време на сън, телата ни ще бъдат в състояние да извлекат максимална полза от манипулациите, извършени по време на деня. Съня допринася за загуба на тегло. Всеки час в обятията на Морфей, премахва 80 калории. Също така мозъкът произвежда специални вещества, които потискат апетита. Това обяснява защо след една безсънна нощ човек е винаги гладен.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s