Kалолечение

Kалолечение

135335630_5db94df32aКалолечението е доста позната у нас процедура още от социализма.
Едва днес обаче можем да разкрием всички тайни на калта при козметичните грижи за кожата и корекция на фигурата. За тази цел се използва вулканична , морска кал и торф.
Калта неутрализира токсините, подобрява качеството на порите на кожата, премахва шлаката и подобрява еластичността на кожата.
От химичните вещества, съдържащи се в калта най- голямо значение имат микроелементите – йод, бром, органичните киселини и биологично активните вещества. Козметичните фирми произвеждат широка гама от естественa кал с различни добавки, билкови и плодови екстракти за подобряване на техните свойства. Всички тези компоненти работят върху тялото не само по време на процедурата, но и значително време след това.

За да се осигури най-добрия резултат преди процедурата се прави специален пилинг на тялото. Кожата се почиства, отстраняват се мъртвите клетки като по точи начин се подготвя за макслимално усвояване на минералите и отстраняване на токсините.
Калта се нагрява до температура от 38 градуса и се налага на проблемните области на тялото, след което се увиват със специален филм за подържане на температурата и предпазване от пресушаване.
След около 20 минути калта се отмива под душа и с леки масажни движения се нанася специален крем.arbonne-figure-8-cellulite-cream-reviews-3354

По време на процедурата се разширяват кръвоносните съдове, подобрява се микроциркулацията и метаболизма, активира се намаляването на мазнини, подобрява се състоянието на горните пластове кожа – полезно при белези и стрии, а при самия процес става интензивно изпотяване
, в резултат на което теглото е намалено с 400-600 грама.
Калолечението се използва в програмите за корекция на теглото, лечение на целулита, подмладяващи кожата грижи, възстановяване след раждане (нуждаете се от консултации гинеколог), подобряване на общото състояние на организма, управление на стреса и спокойствие.cemberlitashamami19
Противопоказания: остри възпалителни и инфекциозни заболявания, гъбични заболявания на кожата заболявания на кожата в краенстадий, гинекологични заболявания, рак, сърдечно-съдови съдови заболявания, хипертония, заболявания на лимфните съдове, ендокринни заболявания, тежък диабет , неразположение, алергични реакции към съставките, разширени вени.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s