С какъв бански на СПА или на АКВА парк? Дамски бански за СПА

С какъв бански на СПА или на АКВА парк? Дамски бански за СПА

Five women in hot tub

Какви бански да  се носят на воден парк или спа е много сериозен въпрос. В края на краищата, аква парка и спа комплекса не са плаж, няма нужда да се правят слънчеви бани. В аква парка или СПА можем да покажем своя стил и богатство, както и красива фигура.

Ако не искате да изглеждате като спортист с разляти гърди в СПА центъра, а вместо това искате да се покажете най-доброто от фигурата си и да скриете недостатъците, то трябва да се отнесете с особено внимание към избора на бански  за СПА или АКВА парк.
 оферта от нашия магазин:

  • Цял бански или половинки да се носят в спа центъра?

    За някои жени този въпрос не съществува- те използват само  бански костюми от две части. Но тези, които отиват да се поглезят на скъпите спа центрове и водни паркове започват да забелязват красотата и комфорта на целия бански.

 

 Банския от една част вече е преместен от категорията на „ прикрий пропуски“ в категорията за „показване на вашия стил и класа“. Ако искате да се откроявате от сивата маса на разделени бански костюми с огромен тласък, изберете екстравагантен цял бански. 
Целият дамски бански не означава само спортен бански. Има  изискани марки Бански на които качеството е на много високо ниво, платовете са наистина луксозни и скъпи и са украсени с  кристали, пайети. Този бански говори за своя собственик не по-малко от роклята до пода.
One Piece SWIMWEAR 3c2194dc09fc32fd123a6ebb485035ba

 

Ако сте твърд любител на  бански костюм от две части, не забравяйте да се следвате тези насоки при посещение на спа или аква парк:

Носете бански без метални вложки
Избягвайте бански тип push-up

Подходящи ли са танкини за СПА?

Отлична алтернатива на цял бански може да е една нова тенденция в модели бански костюми tankini. Танкините бански изглеждат като цял, но това е  бански от две части. Казано по-просто, танкините  е бански – горна част топ и долна част бикина.

Обикновено такъв модел се избира момичета с по-едри форми. Tankini е идеален за епосещение в спа центъра, както и за водния парк.079b8136e7275360542dac71eeb17f87 83f0286a373045759215734fced1a67e

Идеалният бански за басейни, спа центрове, аквапарк
Бански костюми и плажни дрехи 42-58 размер:
One Piece бански костюми, отделни бански костюми, tankini, trikini, бански костюми,Не забравяйте, че в допълнение към красотата  банският костюм трябва да бъде много удобен, защото ще прекарате много време в него. Ще плувате, ще отидете на сауна.
Изборът на бански прекарат един прост тест скок в водата, горницата там ли си е?Ако да , то банския няма да ви разочарова. В аква парка и спа центъра обикновено ходят  приятели и никой не иска да изглежда не на място. Носете красив бански, който е идеален за вас по размер.
Във всеки случай, не носете бански, който ви е  малък това едва ли ще ви направи по-слаба.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s