Сексуални във всякаква форма и килограми: модели размер «плюс» в откровенна фотосесия

Сексуални във всякаква форма и килограми: модели размер «плюс» в откровенна фотосесия

1

 

С наближаването на плажния сезон, много момичета спешно са на строга диета или атакуват бягащи пътеки във фитнеса в преследване на „перфектното тяло.“ Прекъснете порочния кръг и  можем да докажем,че собствениците на величествени форми имат от какво да покажат, вижте четири смели момичета.

Follow my blog with Bloglovin
<p>“>Sexy независимо от килограмите: Размер  модели „плюс“ в една откровенна  фотосесия

Модел Size „плюс“  Робин Лоули (Robyn Lawley), Джада Сезер (Jada Sezer), Шариф Джей (Shareefa J) и модния блогър Габи Грег (Gabi Gregg) взеха участие в модната фотосесия Sexy At Every Curve, която се проведе в рамките на производителя на рекламна кампания на Бански –  Swimsuits For All .

Sexy At Every Curve
2
Момичетата, които представят дрехите и бански свободно и без притеснение, без да се интересуват, че телата им не отговарят на стандартите, втръснали на всички форми. Интересното е, че една от снимките, на която момичетата отиват във водата, се повтаря на корицата на известното американско списание за спорта Sports Illustrated.

В промоционален видеоклип, придружаващ фотосесията, моделите показват масовото разпространение на идеята за „перфектно“ тяло, което изглежда плашещо слаб. Тези стереотипи, насърчавани от медиите, водят до факта, че младите и доста стройни момичета имат комплекс за непълноценност, а от там следват и хранителни разстройства, както и проблеми с комуникацията.

6 5

„В света  има голям брой жени с различни типове данни – защо те трябва сляпо да следват някакъв си единен стандарт? – Правилно се възмущава Robyn Lawley, модел, работещ за гиганти като Vogue, Cosmopolitan, GQ и Ralph Lauren, – Един ден бях принудена да нося на плажа бельо, просто защото  не можах  да си намеря подходящ за моя размер бански. Тогава разбрах, че трябва да се промени нещо в съзнанието на обществото. „
4 3
Обикновените хора, също не са останали безучастни, в подкрепа на смелите моделите. Ето какво интернет потребител Kreativ_I казва: «Радвам се, че дизайнерите започват да обръщат внимание на жените с по-едри форми, погрешно е да карате хората да се чувстват дефектни само поради факта, че те не могат да са в крак с модата..“

Сортирай по

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s