Как да снимам? Как да снимаме дрехи за продажба в интернет, подготовка, осветление, снимки

Как да снимам? Как да снимаме дрехи за продажба в интернет, подготовка, осветление, снимки

product-photography1

Минавайки покрай пекарната, определено не можем да устоим и да не влезем, усещайки съблазнителен аромат на пресни сладкиши, в магазина за аудио оборудване подобна роля играе хубавата музика, книга поставена на пиедестал за книжарница- всички тези атрибути не са задължителни, но те правят пазаруването приятно, като увеличават шансовете купувачът да се раздели с парите си. Продавачът  В интернет арсенал на продавача изтънява.

Тук няма да можете да работите върху обонянието или слуховите усещания. За оценяване на привлекателността на стоките остава само зрението. Трябва да направим всичко възможно, за да покажем на клиентите  изделията си в най-добра светлина.

Професионалните снимки повишават стойността на стоките в очите на клиентите и тяхната степен на доверие към сайта.
product-photographt
Често, особено когато сме в самото начало на бизнеса, купуваме скъпо оборудване или плащаме за професионална фотография в студио – удоволствието не е евтино. Така че ние подбрахме за вас няколко съвета, за да си помогнете сами да да направите страхотни снимки на артикулите, които продавате (дори ако снимате с телефона си).

Главното е светлината

031  048Основната тайна на добрата фотография е осветлението. Без достатъчно светлина да се получи ясна, ярка картина е почти невъзможно. Липсата на светлина се отразява негативно върху изображението – изображението се размазва (поради дългия експозицията като камерата се опитва да се съсредоточи), или има „шум“. Но ние имаме нужда от продуктова снимка с добре различими подробности.

Съвет – използвайте светлината от прозореца. Зимното осветление – небето, покрито с равномерен слой облаци е перфектно. Пряката слънчева светлина е по-малко подходяща, защото дава прекалено контрастни вариации на ярка светлина и дълбоки сенки. Не използвайте светкавицата на фотоапарата. Вградена светкавица осигурява рязко и непривлекателно осветление.jeans

В тази статия, ние ще ви кажем как у дома да направите добри снимки на дрехите. които искате да продадете. Как да създадете необходимата техническа подготовка и осветление, как да покажете стоките и процесите на снимките.

Подготовка дрехи преди да снимате
 
Дрехи могат да бъдат снимани на модел, манекен, или просто в разгънато състояние. В тази статия ще покажем как да направите добри снимки без използване на допълнителни  щандове, манекени.

047
За да изглеждат дрехите  привлекателно е необходимо да ги подготвите за снимане: почистете, изгладете ако е необходимо. Красивия външен вид на вашия продукт е гаранция, че тя ще бъде забелязана и бързо купена. Мръсния външен  вид на дрехи –  Напротив – отчуждава купувача, и дори с ниски цени няма да продадете дрехата. Помнете: когато пазаруват онлайн, купувачите използват само визуално възприятие, така че снимката, която виждат, трябва да е приятна за окото.  soveti

Фон

След като сме приготвили дрехата е необходимо за организираме работното място. Ние предлагаме да се използва неутрален монохромен фон. Най-подходящ е бял лист. Не забравяйте осветлението. Тъй като ние имаме нужда от  много естествена светлина, трябва да  се работи до прозореца. За заснемане на дребни предмети и части (етикет, копчета, ципове), подходящ е  перваза на прозореца или маса. Големи снимки е по-добре на пода.

позицията на фотографаТъй като ние ще се снимаме на пода, фотографът трябва да е със стабилно положение. В някои случаи, изображенията трябва да се направят, докато стоят на масата, но в този случай, държите камерата директно над обекта. Моля, имайте предвид, че може да има нужда да използвате светкавицата.

Когато снимате детайли, превключете на режим за макро снимане и снимайте отблизо.
Основно правило за успешно снимане на дрехи – акуратно сложена чиста дреха на неутрален фон!
След като сме снимали дрехата, може да се наложи да се обработи – може да добавите малко яркост, контраст или да отрежете част от фона.
 Ето няколко примера за неправилно и правилно снимане на дрехи
maika

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: