Каква риза е подходяща за дънки? Модели ризи, подходящи и неподходящи за ризи

Каква риза е подходяща за дънки? Модели ризи, подходящи и неподходящи за ризи

Може би си мислите: „Е, чак пък! Кой не знае как да комбинира една риза с дънки? „, Но в реалния живот, жените едва ли бързат да купуват якета или блузи с полукръгли изрези в кръста, въпреки че са последната модна тенденция,  но ризата с дънки,се носи от почти всички. И почти винаги комбинацията е идеална, но почти.

 

Когато става дума за дънки, първото нещо, което обикновено се казваме е тяхната гъвкавост. Казваме, че са подходящи за почти всеки топ  – от обикновени тениски до джъмпери, якета! Но в действителност се оказва, че универсалността на дънките не е в безкрайния брой комбинации с горната част а  в относително проста поддръжка и никаква нужда от гладене.
Въпреки това, повечето жени смятат, че ако те имат дънки, то че няма значение кой модел и цвят риза ще сложат с тях и за какъв повод.
Кога дънките и ризата не си подхождат?

– Jeans седят лошо или не са подходящ номер
– Принтът на ризата оптично ни прави по-едри
– Ризата не е подходяща по размер
– Набора от дрехи силно изкривява пропорциите на фигурата

Дънките могат да седят лошо на фигурата, но да бъдат правилният стил или, обратно, да седят като ръкавица, но съвършено да не са подходящи за ризата – във всеки случай, тоалета няма да изглежда хармонично и цялостно. Всъщност са неправилно избрани артикули:  по размер, по материя и така нататък -. това пътят към по старомодния образ „лелка“.
Същото важи и за ризата, ако тя не е с размерите ви, не седи добре  или е ушита от плат с принт, който очевидно ви прави дебела, резултатът ще бъде катастрофален.

Модели на дънки, които  винаги не са в хармония със пъхнати в  тях ризи.

Дори и перфектно прилепнали дънки и внимателно подбран размер на ризата  могат да бъдат съчетани помежду си зле и да нарушат пропорциите на фигурата. Това обикновено се случва, когато със сако са комбинирани плитки дънки и риза запасана в тях. Тази комбинация е много рядко успешна, дори и ако жените които я избират, имат много дълги крака.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s