Как правилно да се носят чорапи с жартиери за пълни жени? Видове жартиери за едри дами

Как правилно да се носят чорапи с жартиери за пълни жени? Видове жартиери за едри дами

 

 

 Еластични чорапи със силиконова лента-велкро са чудесна алтернатива на колани и жартиери за чорапи. Този вариант е лесен за използване дори и абсолютно всеки ден. Но в същото време, този модел може да се носи с колан, особено ако искате да се подобри вашия сексапил . Носенето на такъв модел определено е удоволствие. За надеждно използване на чорапи със силиконова лента е добре да ги обезпечите със колан, за да не ви разочароват в най-неподходящия момент, и да се избегне смъкване на чорапи от крака намазани с крем или лосион.

 

Кожата трябва да бъде чиста и суха. Между другото, тези модели са идеални за пълни дами, които често се оплакват от липсата на разнообразие от красиви дрехи.

Няма специални правила, как точно пълните дами да носят жартиери. Те, между другото, в много случаи, са много по-удобни от чорапогащника. Изберете модел с широк ластик, който е обезпечен не с един, а с два или три силиконови ленти. И обърнете внимание на дължината на моделите – колкото по-голяма е тя, толкова по-комфортно ще ви бъде. Не се опитвайте да дръпнете чорапите възможно най-високо, коригирайки точната височина.

 

За това е много важно да определите правилната дължина на полата или роклята, за да не се налага непрекъснато да подръпвате.

 

Тя трябва да покрива гумена лента не е по-малко от 20-30 см, но също така и да не стига до земята.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s