„Задни мисли“, всичко за задните части

„Задни мисли“, всичко за задните части

 

Те са капризни, своеволни, трудни за опитомяване, а в същото потайни, което прави целия ефект зад гърба ни. И въпреки това нашите задни части имат право на всичко това!
В крайна сметка те са най-важното, което вижда мъжа, обърнал глава след вас и пленен от ослепителната ви усмивка, висок бюст и чар!статиите за женски дупета принадлежат на мъже. В тях могат да бъдат намерени и исторически факти, любопитни случки, както и всички видове класификации, а дори и тестове за «апетитените закръглености»! Авторите съставят цели оди за дупето, обавявайки го като най-сексуалната част от тялото на жената.
Според настоящата (въпреки че не е проверен от мен) статистика, 85% от мъжете по време на срещата се опитват да огледат дамата отзад или иначе казано „силния “ пол наистина харесва женското „дупе“.

 

Ние, от друга страна, както винаги сме с твърде много претенции – а не е ли твърде плоско, прекалено меко, доста закръглено, твърде слабо… Жените , строги към своите хълбоци просто искат да бъдат със съвършено и стегнато задниче, без грам допълнителна мазнина.
Претенциите на мъжете са малко по различни – “ Най-важното качество на женското дупе е неговото наличие“ – и ние просто трябва да се примирим с тази аксиома. Често, за да сме в границите на наложените стереотипи съзнателно крием красотата на тялото си и продължавме с безконечните диети. Нека се вслушаме в мъжките молби и да заобичаме нашите дупета, като им отделим нужното внимание и уважение. И бъдете уверени че тогава на любовния фронт те няма да ви подведат!
Най-добрият начин да се грижим за задните си части е гимнастиката.
Правилните упражнения ще възвърнат тонуса, подобрят формата и ще ви избавят от леко увисналите задни части.
Започнете сутрин, докато сте още в леглото – няколко пъти силно напрегнете мускулите дупето, като почнете първо с едното полукълбо, после с другото и накрая – заедно. Продължете с 5 минутно скачане и наистина ще усетите стягане в мускулите.
Много бързи резултати дава и познатия от училище „мост“ (хълбоците вдигнете нагоре, лежите на гърба си). Дори само да поскитате по пясъка или във водата ще е от осезаема полза за бедрата и хълбоците.
Красиво дупе става и с танци – благодарение на естественото, еднакво натоварване и постоянното движение. Определено ще усетите разлика след няколко месеца уроци по ориенталски танци например. Въпреки факта, че повечето от движенията са извършени от повърхностни и дълбоки коремни мускули, както и от ръцете, при този танц се натоварва всяка част на тялото – включително и долната част на гърба. Затова източните танцьорки имат пухкави но красиви форми а по техните дупета си губят ума много мъже.
Фитнесът укрепва хълбоците, но променя тяхната форма – дупето став по-мъжко и квадратно.
А сега да обърнем внимание на кожата на дупето. Много дами имат проблеми, поради синтетичното бельо, облекло – получават се обриви които се махат трудно.
Има доста продукти, които ще ви помогнат да се грижите добре за тази интимна зона и да предотвратят възпаленията.
Те съдържат дезинфекциозни компоненти, които бързо ще ви избавят от възпаления и отстранят проблемите. По-често правете пилинг на кожата – той отстранява мъртвите клетки и премахва замърсяванията, които водят до проблеми с кожата.
Между другото, пилинга е много добър помощник в борбата с целулита – другата болна тема на нашето дупе.

 Celluli Laser Scrub Starter Slimming Exfoliator

Cкраб за тяло за кожа , сериозно повредена от целулит.
Въпреки факта, че повечето мъже се отнасят дори със симпатия към леко портокаловата вече кожа на приятелките си, не се заблуждавайте че всичко е наред – това е само първия стадии на целулита и ако не вземете превантивни мерки борбата с него на по-късно нива е почти невъзможна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s