Прозрачно дамско бельо, внесете свежест в интимния си живот.

Прозрачно дамско бельо, внесете свежест в интимния си живот. prozrachnoe_bele_1_1 prozrachnoe_bele_2_0 prozrachnoe_bele_3_0  

Чувствено , нежно , елегантно – всичко описва прозрачното дамско бельо . Тази интимна подробност от гардероба на жената често се избира за определен повод, но може и да се носи като нормално дамско бельо.

Интимен  избор на красивото прозрачно бельо

При избора прозрачно дамско бельо е важно да се обърне внимание не само външния му вид , но и на набор от качествени характеристики , включително :

• материал;prozrachnoe_bele_7

• шевове ;

• качество на дантелата.

Разбира се , коприна, дантела , сатен са най-луксозните тъкани за прозрачно бельо, което може да е отделен сутиен и бикини , неглиже и много къса роба . За ежедневието такива костюми е малко вероятно да бъдат подходящи, защото само по себе си прозрачното бельо е еротично.  Препоръчително е да се носят на много важни случаи , независимо дали това е първата брачна нощ , меден месец или романтична вечер с любимия човек . В такива случаи , момичето е по-добре да помисли за всички детайли на изображението  .

Говорейки за цвета на интимния гардероб, си струва да се обърне внимание на два полчрни по оттенък цвята. Първо прозрачно черно бельо често се носи под стилна малка черна рокля вечер, Второ – прозрачно бяло бельо – това е класически избор на всички булки на  сватбения им ден . Като цяло , най-важното е да не сесмесва бяло прозрачно бельо с тъмни връхни дрехи и обратно.  Защото в противен случай рискувате да  попаднетев списъка на най- безвкусни комбинации .

Прозрачно дамско бельо и дантела

prozrachnoe_bele_6

Що се отнася до прозрачното  бельо с дантела , отношението на много жени често е недвусмислено. Някои от тях изглеждат вулгарно, други  напротив , най-изисканите . Основното нещо е да намерите своя комплект, който ще ви даде цялостно усещане за комфорт и увереност.

Красивото прозрачно  бельо вече е не самоограничено до пижами и сутиени и бикини. Днес на мода отново се въръщат баските , прозрачни бодита, и комбинезони и  камизоли . Следователно , проблемите в избора на дантелено прозрачно бельо не съществуват и всяко момиче може да се превърне в най –атрактивната дама в очите на  своя възлюбен , който несъмнено ще оцени перфектно подчертаната фигура.

Накрая, когато една млада дама попълни  колекцията си от бельо с прозрачно, трябва да знае как да го поддържа и пере.Така че, ние препоръчваме ръчно пране в топла вода , без усукване и употреба на белина или за отстраняване на петна .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s